Nepieciešamās sastāvdaļas:
Jogurts ar rupjmaizi un riekstiem 500gr.
Saldais krējums ~100/150gr.
Nedaudz cukura
Pārtikas želatīns
Nelielā trauciņā ieber ~ 1/2 paciņu želatīna un pārlej ar aukstu ūdeni, lai uzbriest.
Dziļā traukā ielej saldo krējumu, pievieno nedaudz cukura un kartīgi saputo.
Putukrējumam pievieno jogurtu un kārtīgi samaisa.
Iegūtajai masai pievieno izkausētu želatīnu ( pareizi būtu kausēt karsta ūdens peldē, es kausēju mikroviļņu krāsnī ~ 20 sek.:))
Visu samaisa un lej traukā ( vēlams kantainā, lai pēcāk var glītās porcijās sadalīt).
Trauku liek ledusskapī, lai krems sastingst.
Ēd ar ķīseli, visgardāk - ar dzērveņu ķīseli ;)
Gatavošanas dienā veikalā netrāpījās svaigas dzērvenes, tāpēc izlīdzējos ar sauso maisījumu un gatavam ķīselim pievienoju nedaudz blenderētas zemenes no ziemas krājumiem !
Buon appetit !
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru